Olemme mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa, joka tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista.

Ensimmäinen Eväitä Elämälle -ohjelma osaltamme alkoi Syksyllä 2017.vKirkkonummen Pelastakaa Lapset ry myönsi ensimmäisenä syksynä yli 3 300€ edestä oppimateriaali- ja harrastetukea yhteensä yhdelletoista lapselle tai nuorelle! Keväällä 2018 tämä sai heti jatkoa. Autamme heitä, jotka ovat kaikkein eniten apua tarvitsevia.

Iso kiitos Kirkkonummen kunnan sosiaalitoimelle yhteistyöstä, sekä kaikille jäsenillemme!

Syksyllä 2018 otamme vastaan hakemuksia oppimateriaalitukeen 3.8. asti ja harrastetukea 17.8. asti.

Mahdollisissa kysymyksissä otathan yhteyttä meihin osoitteeseen knpelastakaalapset@gmail.com