Olemme mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa, joka tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista.

Kevään 2022 harraste- ja oppimateriaalitukihakemuksien viimeinen vastaanottopäivä on 9.1.2022.

Toimita hakemus osoitteeseen: knpelastakaalapset@gmail.com

Ensimmäinen Eväitä Elämälle -ohjelma osaltamme alkoi Syksyllä 2017. Kirkkonumen Pelastakaa Lapset ry. myönsi harraste -tai oppimateriaalitukea vuonna 2020 yhteensä 36:lle kirkkonummelaiselle lapselle tai nuorelle.  Autamme heitä, jotka ovat kaikkein eniten apua tarvitsevia.

Kiitämme lämpimästi Kirkkonummen kunnan sosiaalitoimea yhteistyöstä, sekä kaikkia jäseniämme.

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana toiminnassamme auttajana, tavalla tai toisella, ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan!