Olemme mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa, joka tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista.

Syksyn 2022 harraste- ja oppimateriaalitukihakemuksien viimeinen vastaanottopäivä on 10.8.2022. Tämän päivän jälkeen emme ota syksylle enää vastaan harrastetukihakemuksia. Päivitämme kevään 2023 hakemusten viimeisen vastaanottopäivän nettisivuillemme, kun se on tiedossa.

Toimita hakemus osoitteeseen: knpelastakaalapset@gmail.com

Ensimmäinen Eväitä Elämälle -ohjelma osaltamme alkoi Syksyllä 2017. Kirkkonumen Pelastakaa Lapset ry. myönsi harraste -tai oppimateriaalitukea vuonna 2021yhteensä 30:lle kirkkonummelaiselle lapselle tai nuorelle.  Autamme heitä, jotka ovat kaikkein eniten apua tarvitsevia.

Kiitämme lämpimästi Kirkkonummen kunnan sosiaalitoimea yhteistyöstä, sekä kaikkia jäseniämme.

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana toiminnassamme auttajana, tavalla tai toisella, ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan!