Olemme mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa, joka tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista.

Vuonna 2021 harraste- ja oppimateriaalitukihakemuksien viimeinen vastaanottopäivä on keväällä keskiviikko 6. tammikuuta ja syksyllä sunnuntai 1. elokuuta.

Ensimmäinen Eväitä Elämälle -ohjelma osaltamme alkoi Syksyllä 2017. Myönsimme heti ensimmäisenä syksynä yli 3 300€ edestä oppimateriaali- ja harrastetukea yhteensä yhdelletoista lapselle tai nuorelle. Siitä asti olemme auttaneet vuosittain noin 10 000 euron edestä Kirkkonummen tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria.  Autamme heitä, jotka ovat kaikkein eniten apua tarvitsevia.

Kiitämme lämpimästi Kirkkonummen kunnan sosiaalitoimea yhteistyöstä, sekä kaikkia jäseniämme.

Mahdollisissa kysymyksissä otathan yhteyttä meihin osoitteeseen knpelastakaalapset@gmail.com

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana toiminnassamme auttajana, tavalla tai toisella, ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan!